Céginformáció

Az MCM beton Kft. 2016-ban alakult azzal a feladattal, hogy a BudaPart projekt betonszükségletét az építés helyszínéről lássa el, ezzel csökkentve a környezeti terheket és hatékony alapanyag ellátást biztosítson az építtetőknek. 2019-ben tovább bővítettük kapacitásunkat Komáromban, ahol elsődleges feladatunk az SKI projekt betonnal való ellátása volt, de a régió több építkezését is kiszolgáltuk és kiszolgáljuk. 2019-ben létesítettük az ún. Észak-Budapesti üzemünket, mely ideálisan kiegészíti a BudaParton működő „déli” üzemet.

2020-ban cégünk újabb fejlesztést indított Ecseren, ahol a tavasszal indult JYSK logisztikai központ kiszolgálására hoztunk létre egy üzemet a projekt közvetlen közelében, ezzel csökkentve a környezeti terhelést és javítva az építkezés kiszolgálási minőségét.   

Az MCM beton magas minőséget és üzembiztonságot szavatol a kiszolgált projektek számára. A műszaki felkészültség mellett további garancia, hogy a munkafolyamatotokat képzett, tapasztalt kollégák végzik. Akkreditált betonvizsgáló laboratóriumunk folyamatosan ellenőrzi a friss - és a megszilárdult betonra vonatkozó követelmények teljesülését. A transzportbeton végleges minőségét a gyártás, szállítás, bedolgozás, utókezelés során éri el, így technológusaink ezeket a folyamatokat is végig követik, hogy a Megrendelő számára a legkiválóbb eredményt biztosítsák. Fenti folyamatokat ISO 9001 minőségirányítási rendszer dokumentálja. Különös figyelmet fordítunk környezetünk tisztaságára az üzemen belül és a kiszolgáláskor egyaránt. Üzemeink szállítási feladatait nagy részben résztulajdonosunk, a Moratus Kft. saját mixerei és alkalmazottai látják el, mely további biztosítékkal szolgál a folyamatok nyomon követéséhez, ellenőrzéséhez.

Cégcsoport